Kontrollera ett programs rykte

Med Kaspersky Small Office Security kan du ta reda på programs rykten med hjälp av användare över hela världen. Ett programs rykte omfattar följande kriterier:

Kontroll av ett programs rykte är tillgänglig om du godkänt medverkan i Kaspersky Security Network.

För att ta reda på ett programs rykte,

Öppna snabbmenyn för programmets körbara fil och välj Kontrollera rykte hos KSN.

Det öppnar ett fönster med information om programmets rykte i Kaspersky Security Network.

Se även:

Delta i Kaspersky Security Network

Överst på sidan